Valurautapannu, halk. 28 cm

Tuotenro: SKE0005
 

Skeppshultin valurautapannut ovat pitkäikäisiä, hyvin lämpöä ja käyttöä kestäviä ruotsalaisia laatutuotteita. Valurautapannuja voi käyttää kaikilla liesitasoilla ja lämmönlähteillä, myös induktiotasolla. Teräs- ja valurautakahvaiset pannut kestävät myös uunin.

Skeppshultin valurautapannu on tehtaalla valmiiksi luomurypsiöljyllä käsitelty. Esikäsittelyksi riittää vesihuuhtelua pölystä. Puhdista valurautapannu käytön jälkeen talouspaperilla pyyhkimällä tai korkeintaan vesipesulla. Älä käytä astianpesuainetta äläkä pese valurautapannuja koskaan astianpesukoneessa. Mitä vähemmän valurautapannua pesee, sitä paremman rasvapinnan ja tätä kautta tarttumattomuuden siihen saa.

Valurautapannua voi käyttää tarjoiluastiana, mutta siinä ei voida säilyttää ruokaa. Jos pannussa säilötään ruokaa, tai sitä liotetaan vedessä, on vaarana ruostuminen. Pannu ei tällöin ole käyttökelvoton, vaan ruosteen voi poistaa esim. karkealla sienellä tai teräsvillalla, ja öljyämisen jälkeen pannu on taas käyttövalmis.

Samassa valurautapannussa ei suositella paistamaan kalaa ja lihaa, sillä huokoinen materiaali imee rasvan mukana myös makuja.  Tuloksena voi olla ikävän lohenmakuinen naudanfileepihvi.

Skeppshultissa sijaitseva valimo on pohjoismaiden viimeinen toimiva valurautavalimo. Ekologisuus on vaatimusten noustessa tullut heille prioriteetiksi.  Pannuissa käytetään ainoastaan uutta, ruotsalaista rautaa. Valmistusprosessissa käytetään 100 % tuulisähköä. Myös tuotteiden valmistukseen käytettävä hiekkamuotti uusiokäytetään.

Valurautapannu on vuosikymmeniä kestävä palvelija. Valmistaja myöntääkin Skeppshultin tuotteille 25 vuoden takuun!

Halkaisija 28cm, pohjan halkaisija 23cm.

Hinta: 109.00 €

 

AUKIOLO

Helsingin myymälä avoinna:
arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09-612 36 38

verkkokaupan puh.
09-612 36 38

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 100 €
tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti 5,90 €
Kotipaketti 11 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Verkkokauppamme tuotteet ovat samantien varastossa, joten noutokin onnistuu samantien!