Chez Marius

Chez Mariuksen perustivat Jonna Dammert-Saikku ja Marius Saikku joulukuussa vuonna 1997. Yrityksen ideana oli tuoda ammattilaisten käyttämät keittiötarvikkeet myös tavallisten ihmisten ulottuville.

Chez Marius keittiötarvikeliike palvelee Helsingissä, Virroilla sekä verkossa. Yritys tarjoaa ruoanlaittoon, leivontaan, viinin & baariin ja kattaukseen liittyvää välineistöä, jotka ovat  yli 15 vuoden ammattitaidolla valittuja ja hinta-laatusuhteeltaan aina parhaimpia mahdollisia. Pyrimme itse testaamaan kaikki yrityksemme tuotteet, jotta voimme kertoa asiakkaillemme tuotteiden hyvät ja huonot puolet.

Tuomme maahan suurimman osan valikoimastamme ja edustamme useita keittiövälinetehtaita Suomessa. Edustuksiamme keittiövälineissä ovat mm. espanjalaiset Arcos keittiöveitset ja välineet sekä Zassenhaus pippuri-, suola- ja kahvimyllyt. Molemmat ammattikäytössäkin toimiviksi todettuja laatuvalmistajia. Chez Marius tuo maahan myös suurimman osan japanilaisista veitsisarjoistaan, kuten Ran, Mon, Kaneyoshi,Zen, Gou ja Super gou -veitset.

Chez Marius myös teettää eri tuotteita, joita muilta toimittajilta ei löyty, eurooppalaisilla tehtailla. Nämä ovat itse suunniteltuja niin ulkonäöstä, käytettävyydestä aina materiaaleihin asti. Pyrimme lisäämään omia tuotteitamme tarpeen mukaan, jotta voimme varmistaa parhaan hinta-laatu -suhteen ja saatavuuden.

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

044 303 1201
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta.

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan Helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €


Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi.