Chez Marius

Chez Mariuksen perustivat Jonna Dammert-Saikku ja Marius Saikku joulukuussa vuonna 1997. Yrityksen ideana oli tuoda ammattilaisten käyttämät keittiötarvikkeet myös tavallisten ihmisten ulottuville.

Chez Marius keittiötarvikeliike palvelee Helsingissä, Virroilla sekä verkossa. Yritys tarjoaa ruoanlaittoon, leivontaan, viinin & baariin ja kattaukseen liittyvää välineistöä, jotka ovat  yli 15 vuoden ammattitaidolla valittuja ja hinta-laatusuhteeltaan aina parhaimpia mahdollisia. Pyrimme itse testaamaan kaikki yrityksemme tuotteet, jotta voimme kertoa asiakkaillemme tuotteiden hyvät ja huonot puolet.

Tuomme maahan suurimman osan valikoimastamme ja edustamme useita keittiövälinetehtaita Suomessa. Edustuksiamme keittiövälineissä ovat mm. espanjalaiset Arcos keittiöveitset ja välineet sekä Zassenhaus pippuri-, suola- ja kahvimyllyt. Molemmat ammattikäytössäkin toimiviksi todettuja laatuvalmistajia. Chez Marius tuo maahan myös suurimman osan japanilaisista veitsisarjoistaan, kuten Ran, Mon, Kaneyoshi,Zen, Gou ja Super gou -veitset.

Chez Marius myös teettää eri tuotteita, joita muilta toimittajilta ei löyty, eurooppalaisilla tehtailla. Nämä ovat itse suunniteltuja niin ulkonäöstä, käytettävyydestä aina materiaaleihin asti. Pyrimme lisäämään omia tuotteitamme tarpeen mukaan, jotta voimme varmistaa parhaan hinta-laatu -suhteen ja saatavuuden.

 
 
 

AUKIOLO

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09-612 3638

verkkokaupan puh.
044-303 1201

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 100 €
tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Verkkokauppamme tuotteet ovat samantien varastossa, joten noutokin onnistuu samantien!