HUOM. Postin lakolla ei ole ollut vaikutusta pakettien kulkuun, kaikki tämän viikon paketit ovat menneet perille 2 päivän sisällä. Meillä jokaisen tilauksen mukana tulee Postin seurantatunnus jolla voit seurata pakettisi kulkua. Lisää tietoa mm. täältä.
  • Uutuuksia verkkokaupassa!
    Olethan huomanut uutuustuotteemme verkkokaupan oikeassa yläkulmassa? Sieltä löydät aina 40 uusinta verkkokaupan tuotetta nyt mm. Ibilin pinnoitetun lettupannun kaikille liesille, avokadon säilytysrasian, sosemyllyn ammattikäyttöön yms. Oikeasta yläkulmasta pääset myös tarjoustuotteisiin. Uutuustuotteisiin pääset klikkaamalla lettupannun kuvaa tai tästä.
  • Meiltä saat aidot japanilaiset kerrostaotut keittiöveitset, ei halpoja kiinakopioita! Yaxellin upeissa sarjoissa riittää valinnanvaraa kotikokille sekä ammatilaiskäyttöön. Ne ovat valmistettu Japanissa, Sekin "veitsikaupungissa" jo vuodesta 1932 ja ne tulevat upeissa mustissa lahjapakkauksissa, upea joululahja! Yaxellin eri sarjat ja muut keittiöveitset löydät klikkaamalla kuvaa tai täältä.
  • iSi:n gourmetsifoni on ammattilaisen sekä tosiharrastajan ykkösvalinta. Gourmetsifonilla pursotat kermaa, kylmiä ja kuumia jälkiruokia, keittoja, vaahtoja ja vaikka mitä. Gourmet-version vahvuus piilee sen ruostumattomassa teräsrungossa jota voi pitää vesihauteessa joten saat helposti myös kuumia ruokalajeja valmistettua. Kaikki sifonit löydät kuvaa klikkaamalla tai täältä.
  • Mitä olisikaan joulu ilman herkullisia suklaakonvehteja. Silikonisilla muoteilla valmistat erilaisia suklaita, kovamuovisilla teet täytettäviä konvehteja. Silikonisista muoteista löytyy myös muutama vaihtoehto suklaalevylle, ihana itsetehty suklaalevy on mieluisa pieni joululahja. Kaikki suklaanvalmistustuotteet löydät kuvaa klikkaamalla tai täältä.
  • Jouluun kuuluu monenlaiset herkut ja varsinkin lasten kanssa piparkakkujen leipominen on hauskaa. Meiltä löydät perinteiset piparimuotit, muumit sekä hieman erikoisempiakin muotteja. Meiltä löydät myös muotin piparkakkukuuseen sekä piparkakkutaloon. Piparimuotteihin pääset klikkaamalla kuvaa tai täältä.
  • Höyryävän kuuma pataruoka on parasta lohturuokaa kylmällä kelillä ja sitä on helppo valmistaa kerralla isompikin määrä. Meidän valikoimasta löydät kevyet padat alumiinista, valurautapadat emaloituna sekä puhtaasta rasvapoltetusta valuraudasta sekä posliinipadat uunikäyttöön. Kaikki padat löydät klikkaamalla kuvaa tai täältä.