Tervetuloa palvelevaan suomalaiseen kodin tuotteiden ja keittiövälineiden nettikauppaan. Laadukkaat keittiövälineet, leivontavälineet, kokkiveitset ja paistinpannut niin koti- kuin ammattikäyttöön löydät laajasta valikoimastamme.

  • Talvella maistuu kuumat, rasvaisen rapeat blinit ja niiden kanssa herkulliset mädit sekä muut täytteet. Valuraudalla saat parhaimmat paistopinnan ja se säilyy isältä pojalle kun hoidat sen vain oikein. Skeppshultin blini/munapannulla saat helposti 4 bliniä kerralla,sillä voit valmistaa myös röstit, kasvispihvit, kananmunat. Erilaiset blinipannut löydät täältä.
  • Gefun Nando-mokkapannulla keität tujut kahvit induktioliedellä sekä kaikilla perusliesillä. Erikoisuutena pannussa on puolitussihti jolla saat tehtyä myös puolikkaan annoksen. Saatavana on 2-4 kuppia sekä 3-6 kupin pannu. Saksalaista laatua, pannun ja muut vaihtoehdot mokkapannuille löydät täältä.
  • Mikä olisi herkullisempaa talvella kuin kuuma fondue? Emaloiduilla, valurautaisilla fonduepadoilla onnistuu kaikki mahdolliset fonduet, ne varaavat myös hyvin lämmön ja se on lähes elinikäinen kumppani. ILSAN kauniin fonduen ja muut fonduetarvikkeet löydät täältä.
  • Valurautainen pata on ruoan paras kaveri; ruskistaa hienosti, kestää käyttöä ja on lähes ikuinen. Valikoimastamme löydät emaloidut, valurautaiset, posliiniset sekä kevyemmät, pinnoitetut valualumiinipadat. Patavalikoiman kurkkaat täältä.
  • Ammattilaisten ja tosiharrastajien suosima alumiininen kakkuvuoka nyt vihdoinkin myös irtopohjaisena! Alumiini on kestävä ja hyvin ruskistava materiaali joka vaatii vain aina käsinpesun. Irtopohjaiset kakkuvuoat löydät täältä.
  • Roner Clip on uusin versio Tauruksen Roner sirkulaattorista joka on loistava kotikäyttöön. Sirkulaattorin avulla teet b-luokan lihastakin mureaa herkkua! Sirkulaattorissa pitää veden 0,1-asteen tarkkuudella, kaveriksi suosittelemme vakuumikonetta tai Gefun vakuumipusseja. Roner Clipin löydät täältä