Töitä tarjolla!

Chez Marius tarvitsee vahvistuksia joukkoonsa! Haemme kesälle 2021 kesätyöntekijää vastaamaan toimintaamme liittyvistä autolla ajoista. Tämän lisäksi etsimme yhtä myyjää Helsingin myymäläämme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Katso alta haussa olevien paikkojen kuvaukset ja ota yhteyttä, jos sinusta voisi olla meille apua. 

Työpaikkailmoitus - kesätyöntekijä 

Haemme kesätyöntekijää vastaamaan toimintaamme liittyvistä autolla ajoista ja auttamaan tavaroiden keräämisessä varastollamme kesä-elokuu väliselle ajalle. Myymälämme toimii Helsingin keskustassa ja varastomme sijaitsee Lauttasaaressa, joiden välillä tulisit ajamaan päivittäin toimittaen tavaraa myymäläämme. Tämän lisäksi kävisit mm. viemässä tilauksia Helsingin alueella toimiville jälleenmyyjillemme ja hoitaisit mahdollisia muita kuskauksia. Keräisit myös kuskattavat tavarat itsenäisesti. Toivoisimme sinulta oma-aloitteisuutta ja valmiutta auttaa myös muissa asioissa tilanteen niin vaatiessa. 

Tarjoamme sinulle työntäyteistä, mutta kuitenkin rentoa kesätyötä, jossa vastaat itsenäisesti siitä miten hoidat työsi, kunhan kaikki tulee hoidetuksi ajallaan. Sen missä järjestyksessä hoidat ajoja ja milloin pidät ruokataukosi ym. jätämme oman harkintasi varaan. Apuna sinulla on viiden hengen tiimi myymälässämme ja kaksi työntekijää Lauttasaaren varastollamme.

Työaikasi sijoittuu 8-17 väliselle ajalle arkipäivisin ja työtä on tarjolla arviolta 5-8h päivässä. Maksamme tuntipalkkaa sopimuksen mukaisesti kertyneiltä tunneilta. Työtä tarjoamme ainakin kahdeksi kuukaudeksi kesälomiemme ajaksi, mutta voimme sopia ajankohdasta kanssasi vielä tarkemmin.

Mitä toivomme sinulta?

-   Ajokorttia ja valmiutta ajaa pakettiautolla

-   Helsingin paikallistuntemusta

-   Oma-aloitteisuutta

-   Itseohjautuvuutta – autamme sinua kaikessa, mutta hoidat työsi suurimmaksi osaksi itsenäisesti

-   Hyvää fyysistä kuntoa, sillä tavaran kantamista riittää

-   Asiakaslähtöisyyttä

-   Yhteistyökykyä työkavereiden kanssa

-   Kiinnostusta toimialaamme kohtaan


Työpaikkailmoitus – Vuoden määräaikainen myyjä myymälään

Etsimme ruoanlaittoon intohimoisesti suhtautuvaa asiakaspalveluhenkistä myyjää Helsingin Chez Marius myymäläämme. Tehtäviisi kuuluisi asiakaspalvelun lisäksi verkkokaupan tilausten kerääminen ja pakkaaminen. Myymälässä työskentelemiseen kuuluisi myös tavaroiden purkaminen kuormista, niiden hyllyttäminen, hinnoittelu, varastonhallinta ja tuotteiden esillepano. Prioriteettina ovat kuitenkin aina myymälässä asioivat asiakkaamme.

Hyvä asenne, iloinen ote asiakaspalveluun ja halu tuntea myymänsä tuotteet hyvin kantavat tässä työssä pitkälle. Toivomme sinulta etenkin harrastuneisuutta ruuan parissa, jotta voit kertoa asiakkaillemme omakohtaisen kokemuksen kautta tuotteistamme, joita saat itsellesi testattavaksi. Pienessä yrityksessä kaikki tekevät kaikkea ja omaan työnkuvaan voi myös vaikuttaa omalla osaamisella. Kerro meille toki, jos sinulla on intohimoa esim. sometiliemme hoitamiseen työn ohella tai muuhun, jonka kokisit kehittävän toimintaamme.

Asiakkaina meillä käy kuluttaja-asiakkaita, yritysasiakkaita, ravintoloitsijoita ja ammattikokkeja. Toimimme myös maahantuojina, joten jälleenmyyjien palveleminen kuuluu myös työnkuvaasi. Etenkin joulusesongin aikaan ja viikonloppuisin myymälässämme voi olla kovin ruuhkaista, joten nopeat jalat ja yhteistyökyky ovat tärkeitä.

Haemme työntekijää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta hyvän tekijän kanssa olemme valmiita jatkamaan tuon jälkeenkin tilanteen salliessa. Kyseessä on kokopäivätyö. 

Mitä toivomme sinulta?

-   Intohimoista suhtautumista ruoanlaittoon ja siihen liittyvään välineistöön

-   Kokemusta asiakaspalvelusta

-   Kykyä toimia monipuolisesti vaihtelevien tehtävien parissa

-   Positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja erinomaisia tiimityötaitoja

-   Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi

-   Riittävää tietoteknistä valmiutta kassajärjestelmän ja verkkokaupan perustoimintoihin, jotka opetamme sinulle

-   Valmiutta lauantaivuoroihin

-   Sitoutumista vuoden määräaikaisuuteen

Yritys

Chez Marius myymälä on toiminut Helsingissä Bulevardin ja Fredrikinkadun risteyksessä vuodesta 1997. Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan erinomaista ruoanlaittoon, leivontaan, kahviin ja teehen sekä ravintola- ja baarityöskentelyyn liittyvää välineistöä niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Pyrimme itse testaamaan kaikki valikoimamme tuotteet, jotta voimme kertoa asiakkaillemme rehellisesti tuotteiden hyvät ja huonot puolet. Vuodesta 2017 meillä on ollut myymälä myös Tallinnassa. Näissä kahdessa toimipisteessä sekä Lauttasaaren toimistolla meitä työskentelee yhdeksän hengen tiimi.

Jos jompikumpi tehtävistä herätti mielenkiintosi, niin hae meille viimeistään 31.3.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si mahdollisen palkkatoiveesi kera sähköpostitse osoitteeseen jonna@chezmarius.fi. 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme haastatteluita heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. 

Otsikoksi: Chez Marius - Kesätyöntekijä tai Chez Marius – Määräaikainen myymälämyyjä

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

044 303 1201
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (tilaukset ainoastaan verkkokaupasta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta, heti kun olet saanut erillisen ilmoituksen noudosta!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan Helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €


Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi.