Keittiövälineiden erikoisliike ja verkkokauppa

Chez Marius on Jonna Dammert-Saikun ja Marius Saikun vuonna 1997 perustama perheyritys ja sen ideana on tuoda ammattilaisten käyttämät keittiövälineet myös kotikokkien ulottuville.

"Pitkäaikainen haaveemme toteutui 1.12.1997, kun saimme Chez Mariuksen ovet vihdoin auki. Tunsimme jo tuolloin, että jotain hienoa on tapahtumassa. Näiden yli 20 vuoden aikana on ollut upeaa nähdä eri ruokatrendien saapuminen Suomeen ja huomata kuinka intohimo ruoanlaittoon on toden teolla syttynyt. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme vuosien varrelta - ilman teitä ei olisi meitä!"


Chez Marius -keittiötarvikeliike sijaitsee Helsingissä, Bulevardin ja Fredrikinkadun risteyksessä. Yritys tarjoaa ruoanlaittoon, leivontaan, kattaukseen, kahviin, teehen, viinin & baariin liittyvää välineistöä, jotka ovat monen vuoden ammattitaidolla valittuja ja hinta-laatusuhteeltaan aina parhaimpia mahdollisia. Pyrimme itse testaamaan kaikki valikoimamme tuotteet, jotta voimme kertoa asiakkaillemme tuotteiden hyvät ja huonot puolet.

Chez Marius sai ”Kaupungin paras”- keittiötarvikeliike maininnan vuonna 2000. Yritys on myös edustanut Suomea Chicagossa vuonna 2003, voitettuaan Forma- messujen tukeman kansainvälisen GIA- osakilpailun (Global Innovator Award).

Vuoden 2008 alussa avattiin Chez Marius liike Virtain Palmroth Centeriin sukulaisvoimin.

Vuonna 2010 koottiin Helsingin liikkeen valikoima verkkokaupaksi.

Vuonna 2012 avattiin Kori.fi verkkokauppa. Kori.fi tarjoaa tunnetuimpia tuotteita kotiin, toimistoon, keittiöön, sisustukseen ja vapaa-aikaan. Kori.fi toimii myös Brabantian maahantuojana ja tukkujakelijana Suomessa. Korin valikoimaan pääset tutustumaan osoitteessa www.kori.fi

Tervetuloa!

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!