Häälahjalista

Olemme koonneet häälahjalistoja 15 vuoden kokemuksella. Käymme henkilökohtaisesti lahjansaajien kanssa läpi listan sisällön, varmistamme lahjojen saatavuuden ajankohdaksi ja pidämme kirjaa hankituista lahjoista. Häälahjat paketoidaan näyttävästi sellofaaniin tai tyylikkääseen lahjapaperiin, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos olet suunnittelemassa häitä ja keittiön varustus kaipaa päivitystä, soita meille 09-6123638 tai lähetä sähköpostia info@chezmarius.fi, niin sovitaan aika tapaamiselle.

Veitsiesittely ja veitsenteroituskoulutus

Chez Mariuksen filosofia kuuluu, että hyvä keittiöveitsi on kokin tärkein työväline. Siksi olemme viimeiset 15 vuotta perehtyneet lähes pakkomielteisesti veitsiin.  Uskallammekin väittää valikoimamme olevan niin veitsissä kuin veitsitarvikkeissa melkoisen laaja ja kattava, mutta emme halua jättää sitä pelkästään siihen. Haluamme, että hyvän työvälineen hankkineet saavat siitä parhaan tehon irti ja että hankittu laatuveitsi kestää käytössä vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Veitsiesittelyssä käymme läpi eri veisten käyttötarkoituksia, kokoja, materiaaleja sekä eroja valmistusmaittain. Kerromme omia kokemuksiamme vuosien varrelta ja annamme vinkkejä, mitkä voisivat olla oikeat työvälineet juuri sinulle. Lisäksi keskitymme teroitusvälineisiin sekä etenkin teroittamisessa opastamiseen, sillä sen taidon avulla hyvästä keittiöveitsestä saa todella pitkän apurin.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja räätälöidään sopiva tilaisuus. Soita 09-6123638 tai lähetä Mariukselle sähköpostia info@chezmarius.fi

Liike- ja mainoslahjapalvelu

Tuomme maahan ja edustamme useita keittiötarvikemerkkejä; japanilaisista huippuveitsistä käteviin viinipullonkaatonokkiin, joista olemme räätälöineet settejä, kaiverruttaneet ja paketoineet asiakkaan toiveiden mukaan yritys- ja liikelahjat, henkilökunnan kesä- ja joululahjat tai pienet mainoslahjat. Jos haluat kuulla lisää vaihtoehdoistamme, soita 044-303 1201 tai lähetä sähköpostia paavo(a)chezmarius.fi.

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

09 612 36 38
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15
To 9.4 10-16
Pe 10.4 suljettu
La 11.4 11-15
Ma 13.4 suljettu

puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta.

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Nyt rajoitetun ajan!
Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.
Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Verkkokauppamme tuotteet ovat samantien varastossa, joten noutokin onnistuu samantien!
 
 
 
 
./modulo2003/