Yli 50€ tilaukset toimitettuna lähimpään postiin veloituksetta! Toimitusaika 1-3pv!

Tervetuloa palvelevaan suomalaiseen keittiövälineiden erikoisliikkeeseen. Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat keittiövälineet, leivontavälineet, keittiöveitset, paistinpannut ja baaritarvikkeet niin koti- kuin ammattikäyttöön Palvelemme teitä yli 22 vuoden kokemuksella.

 • Esittelyssä Benriner-mandoliini!

  Käy katsomassa Mariuksen uusin esittelyvideo mandoliinien klassikosta Benrineristä. Takuuvarma valinta kotiin, ammattikäyttöön tai vaikkapa joululahjaksi! Benrinerit alk. 47€. 

  Esittelyvideon ja muut mandoliinimme löydät täältä.

 • Joululahjavinkki: Sitruspuristin

  Kammellisella sitruspuristimella saa kaikki mehut sitrushedelmistä talteen helposti. Näppärä apu niin ruuanlaittoon, kuin drinkkien valmistamiseen. Ilsan sitruspuristimella voi puristaa sekä limet, että sitruunat. Vain 14,9€. 

  Esittelyvideon ja muut sitruspuristimet löydät täältä.

 • Joululahjavinkki: Mehiläisvahakääre

  Mehiläisvahakääre toimii kelmun korvikkeena astioiden päällä ja siihen voi kääräistä vaikkapa puolikkaan sipulin pidentäen säilyvyyttä. Mehiläisvaha on luonnostaan antibakteerinen. Kauniit Apiary Maden kääreet tehdään luomupuuvillasta Australiassa käsityönä. 3kpl lajitelma 26,9€. 

  Löydät ne täältä.

 • Joululahjavinkki: Teräspannu

  Teräspannu kestää kovaa käyttöä ja paistaa vähemmällä energialla. Tyylikäs pannu, jota ei tarvitse liikaa varoa. Teräspannu toimii kaikilla liesityypeillä ja puhdistuu kätevästi astianpesukoneessa. Pannun voi myös laittaa uuniin esim. pihvin loppukypsennystä varten. Alk. 44€. 

  Teräspannut löydät täältä. 
 • Joululahjavinkki: Kaatolävikkö

  Westmarkin kaatoläviköllä saat helposti valutettua pastan tai kasvisten keitinveden pois. Kaatolävikkö on siivilää nopeampi puhdistaa ja vie todella vähän tilaa kaapissa. Sama malli käy eri kokoisiin kattiloihin ja kasareihin. Vain 14,9€.

  Kaatolävikön ja siivilät löydät täältä.
 • Ravintolatasoista pizzaa kotona!

  Rapeapohjainen pizza kotiuunissa onnistuu pizzakivellä! Kivi lämmitetään uunin mukana etukäteen ja näin pizza lähtee paistumaan pohjastakin heti. Löydät meiltä myös pizzalapiot, -leikkurit, -kaulimet ym. välineet, joilla takaat onnisuneet pizzat. 

  Pizzakivet ja pizzavälineet täältä.