Yli 50€ tilaukset toimitettuna lähimpään postiin veloituksetta! Toimitusaika 1-3pv!

Tervetuloa palvelevaan suomalaiseen keittiövälineiden erikoisliikkeeseen. Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat keittiövälineet, leivontavälineet, keittiöveitset, paistinpannut ja baaritarvikkeet niin koti- kuin ammattikäyttöön Palvelemme teitä yli 22 vuoden kokemuksella. 
 • Kotimaista omenasatoa kerätään parhaillaan ja isomman omenamäärän säilömiseen paras apuväline on omenasorvi. Omenasorvilla kuorit, viipaloit ja poistat omenasta kodan yhdella veivauksella. Saatavana on useampaa erilaista mallia, kaikki mallit löydät verkkokaupastamme täältä.
 • Käsikäyttöisellä lihamyllyllä jauhat niin riistalihat, kuin kalatkin murekkeisiin, pyöryköihin ja makkaroihin. Lihamyllyihin saatavilla myös makkarasuppiloita ja erikokoisia reikälevyjä.  Lihamyllyt ja makkaraprässit löydät täältä.
 • Arcosin supersuosittuihin puukuitulautoihin tuli uusi puukuvioinen sävy. Puukuitulaudat eivät tylsytä veitsiä samalla tavalla kuin muovinen lauta ja ne ovat myös erittäin hygieenisia koska niihin ei helpolla muodostu syviä viiltoja. Ne kestävät jopa kuuman kattilan joten voit käyttää niitä myös pannunalusena. Puukuitulaudat löydät klikkaamalla kuvaa tai täältä.
 • Ravustuskausi alkaa 21. Heinäkuuta ja kestää lokakuun loppuun saakka. Valikoimastamme löydät niin veitsiä, rapuneulaa, kauluria, snapsilasia ynnä muita. Koko kalastus- ja äyriäisvalikoimamme löydät täältä.
 • Paistopellit ja uunivuoat

  Tästä kysytyt ILSAn paistopellit keittiöön esivalmistelemiseen, paistamiseen tai vaikka grillivastuksen/salamanterin alla viimeistelyyn. Valikoimassa useita eri kokoja sekä muita uunivuokia ja paistopeltejä! 

  Tutustu täältä.

 • Mandoliinit

  Mandoliini nopeuttaa työskentelyä keittiössä ja saat tasalaatuisempaa leikkausjälkeä! Valikoimissa mm. ammattilaisten suosikki Benriner ja kotikäyttöön loistava mandoliini Gefulta. Myös paljon muita vihannesleikkureita.

  Nyt myös Benrinerin varateriä verkkokaupassa!

  Tutustu valikoimaan ja tilaa täältä.