Yli 50€ tilaukset toimitettuna lähimpään postiin veloituksetta!
Toimitusaika 1-3 arkipäivää!

Tervetuloa palvelevaan suomalaiseen keittiövälineiden erikoisliikkeeseen! Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat keittiövälineet, leivontavälineet, keittiöveitset, paistinpannut ja baaritarvikkeet niin koti- kuin ammattikäyttöön.
Palvelemme teitä yli 22 vuoden kokemuksella.
 • Uudet Chez Marius -leikkuulaudat

  Chez Mariuksen uudet puiset leikkuulaudat ovat nyt saatavilla! Näitä EU:ssa valmistettuja jykeviä puulautoja on saatavilla kolmessa eri koossa tammesta, pyökistä tai pähkinäpuusta valmistettuna erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

  Puisia leikkuulautoja pääset tutkimaan täältä.
 • Japanilaiset keittiöveitset

  Japanilaiset keittiöveitset ovat laatutietoisen koti- tai ammattikokin valinta! Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät damascustaotut veitset.

  Tutustu kaikkiin japanilaisiin keittiöveitsiimme täältä.

 • Mandoliinit

  Mandoliini on keittiön kulmakivi! Katso mandoliinivalikoima ja tutustu myös Mariuksen tekemiin esittelyvideoihin Benrinerin ja Gefun mandoliineista.

  Esittelyvideot ja mandoliinimme löydät täältä.

 • Mikroteräraastin

  Takuulla yksi keittiön käyteyimpiä työkaluja. Sitruksen kuorille, koville juustoille, valkosipulille ja esim. inkiväärille. Alkuperäiseltä Microplanelta ja muilta valmistajilta.

  Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi täältä.

 • Baaritarvikkeet

  Kattava valikoima baaritarvikkeita koti- ja ravintolakäyttöön. Shakerit, siivilät, mitat, baarilusikat ja sitruspuristimet sekä paljon muita baarin tärkeimpiä työvälineitä.

  Tutustu tuotteisiin ja tilaa täältä.

 • Sitruspuristin Ilsa

  Kammellisella sitruspuristimella saa kaikki mehut sitrushedelmistä talteen helposti. Näppärä apu niin ruuanlaittoon, kuin drinkkien valmistamiseen. Ilsan sitruspuristimella voi puristaa sekä limet, että sitruunat. Vain 17,90€.

  Esittelyvideon ja muut sitruspuristimet löydät täältä.