Yli 50€ tilaukset toimitettuna lähimpään postiin veloituksetta! Toimitusaika 1-3pv!

Helatorstaina 13.5. Helsingin myymälämme on suljettu. Aurinkoista pyhää kaikille!

Tervetuloa palvelevaan suomalaiseen keittiövälineiden erikoisliikkeeseen. Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat keittiövälineet, leivontavälineet, keittiöveitset, paistinpannut ja baaritarvikkeet niin koti- kuin ammattikäyttöön.
Palvelemme teitä yli 22 vuoden kokemuksella.

 • Kohotuskorit ja leipätarvikkeet

  Täältä löydät kohotuskorit ja muut tarvikkeet leipien ja patonkien valmistamiseen. Valikoimassa useita malleja kohotuskoreja, kohotuskorien kankaita, patonkipeltejä, leipävuokia ja muuta tarpeellista leivän leipojalle. 

  Tuotteisiin pääset tästä.
 • Leikkuulaudat

  Laadukas ja kestävä leikkuulauta on ehdoton kulmakivi keittiössä ja pitää myös veitset hyvässä kunnossa. Meiltä löydät puiset, puukuituiset ja muoviset leikkuulaudat, sekä leikkuulaudat leivälle.

  Tuotteisiin pääset tästä.
 • Pizzatarvikkeet

  Rapeapohjainen pizza kotiuunissa onnistuu pizzakivellä! Kivi lämmitetään uunin mukana etukäteen ja näin pizza lähtee paistumaan pohjastakin heti. Löydät meiltä myös pizzalapiot, -leikkurit, -kaulimet ym. välineet, joilla takaat onnisuneet pizzat. 

  Pizzakivet ja pizzatarvikkeet täältä.

 • Mandoliinit

  Mandoliini on keittiön kulmakivi! Katso mandoliinien valikoima ja tutustu myös Mariuksen tekemiin esittelyvideoihin Benrinerin ja Gefun mandoliineista. 

  Esittelyvideot ja mandoliinimme löydät täältä.

 • Japanilaiset keittiöveitset

  Japanilaiset keittiöveitset ovat laatutietoisen koti- tai ammattikokin valinta! Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät damascustaotut veitset. 

  Tutustu kaikkiin japanilaisiin keittiöveitsiimme täältä. 

 • Teräspannu

  Teräspannu kestää kovaa käyttöä ja paistaa vähemmällä energialla. Tyylikäs pannu, jota ei tarvitse liikaa varoa. Teräspannu toimii kaikilla liesityypeillä ja puhdistuu kätevästi astianpesukoneessa. Pannun voi myös laittaa uuniin esim. pihvin loppukypsennystä varten. Alk. 44€.

  Teräspannut löydät täältä.