Sage Boss tehosekoitin 2200W

Sage Boss tehosekoitin 2200W BBL915UK
Tuotenro: 61160075
 

Sage™ -keittiölaitteet on tehty yhteistyössä maailmankuulun kokin Heston Blumenthalin kanssa, joka omistaa ’The Fat Duck’ ravintolan Englannissa. Hestonilla on ruoanlaittoon kekseliäs, tieteellinen ja luova lähestymistapa. Siksi hän ei tingi laadusta. Tämän laatutietoisuuden hän on tuonut yhteistyöhön Sagen™ kanssa. Yhdessä he ovat luoneet tehokkaan ja innovatiivisen keittiölaitteiston. Tavallisen manuaalisen ohjauksen lisäksi ovat Sage™ ja Heston määrittäneet käytetyimmät toiminnot ja lisänneet ne automaattisina toimintoina.

Sagen Boss- tehosekoittimessa on erittäin tehokas 2200w moottori, jolla voidaan helposti soseuttaa ja sekoittaa kaikenlaisia raaka-aineita. Tehosekoittimessa on tavallista leveämpi ja raskaampaa käyttöä kestävä ProKinetix-järjestelmän terä ja  BPA-vapaasta muovista valmistettu kannu jossa terät pyörittävät raaka-aineet kunnolla sekaisin kulhon pohjaa myöten. LCD-näytössä on 5 elektronisesti  säädettävää nopeudensäätöpainiketta, sykäystoiminto sekä manuaalinen nopeuden säätö. Laitteessa on myös pesuohjelma sekä ylikuumenemissuoja.

Laitteen manuaalisessa nopeudensäädössä on 12 eri vaihtoehtoa hitaimmasta hämmentämisestä (STIR) aina jauhatukseen asti (MILL). STIRR yhdistää helpommin hajoavat ainekset hitaasti hämmentäen ja pienin sykähdyksin aineksia käännellen. MILL on nopein asetus joka sopii hyvin pähkinöiden, jyvien ja siementen jauhatukseen. Tehosekoitin on ohjelmoitu toimimaan manuaalinopeuksilla kuuden minuutin ajan ennen kuin se pysähtyy automaattisesti.

Jos tehosekoittimen ajastinta ei ole asetettu, se laskee sekunteja ylöspäin sekoittaessaan. Näin käyttäessä tehosekoitin pysähtyy 6 minuutin kuluttua tai sekoittimen voi pysäyttää manuaalisesti.
Ylöspäin laskemisen vaihtoehtona on asettaa ajastin ennen aloittamista.

Automaattipuhdistusta käytetään irroittamaan suurin osa aineksista tehosekoittimen kannun seinistä ja teristä. Lisää vaan kannuun puoli litraa lämmintä saippuavettä ja paina AUTO CLEAN- painiketta.
Kannu täytyy muuten aina puhdistaa käsin, ei astianpesukoneessa.
Mukana on myös reseptikirja, kaavin, sekoitustampperi sekä käyttöohjeet suomeksi.

Laite on tarkoitettu ainoastaan kotikäyttöön ja siinä on 2 vuoden takuu.

Kampanjahinta: 450.00 € 549.00 €

 
 

Malli: Sage Boss tehosekoitin 2200W BBL915UK
Valmistaja: Sage by Heston Blumenthal
Korkeus: 48 cm
Leveys: 19 cm
Syvyys: 22 cm
Vetoisuus: 2 L
Mitat: paino 5,44kg
Väri: teräs

AUKIOLO

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09-612 3638

verkkokaupan puh.
044-303 1201

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 100 €
tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Verkkokauppamme tuotteet ovat samantien varastossa, joten noutokin onnistuu samantien!