Paistinpannut, padat, paistoastiat ja kattilat

Heirolin valmistama paistinpannu

Paistinpannu kannattaa valita aina käyttötarkoituksen mukaan, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos, eikä myöskään vahingoiteta pannua turhaan. 

Pinnoitettuja paistinpannuja kannattaa käyttää kohtullisilla lämpötiloilla paistamiseen ja tarttuvien raaka-aineiden, kuten kananmunan valmistamisessa. Myös kastikkeet, pastat ja maitotuotteita sisältävät ruuat valmistuvat helpoiten pinnoitetulla pannulla. 

Kovaan paistamiseen, jossa on tarkoitus saada väriä ja paistopintaa joko lihaan tai kasviksiin, kannattaa valita valurautapannuteräspannu tai hiiliteräspannu. Kaikki näistä ovat oikein pidettyinä todella pitkäikäisiä paistinpannuja. Pitkän käyttöikänsä takia ne ovat tietenkin ekologisia valintoja eikä näiden kohdalla tarvitse murehtia, että pinnoitteista irtoaa jotain ruokaan.

 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!