Pressopannut, termospressopannut ja varaosat

Pressopannulla, joka tunnetaan myös nimillä French press tai cafetière, valmistat hyvää kahvia yksinkertaisella menetelmällä. Pressopannun pohjalle laitetaan jauhettu kahvi (suodatinjauhatusta hieman karkeampi jauhatus) ja päälle kaadetaan kuuma, hieman kiehumispisteen alle oleva vesi (noin 92-96 astetta). Sekoita kahvi-vesi -seos ja anna seistä noin 4 minuuttia. Tämän jälkeen purut painetaan pressopannun pohjaan sihdin avulla.

Pressopannulla valmistettu kahvi on aavistuksen täyteläisempää, sillä valmistustavan ansiosta kahvin rasva ja maut eivät jää suodatinpaperiin. 

Saatavilla myös pressopannun varalaseja ja varasihtejä. 

 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

044 303 1201
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta.

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan Helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €


Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi.