Pressopannut, termospressopannut ja varaosat

Pressopannulla, joka tunnetaan myös nimillä French press tai cafetière, valmistat hyvää kahvia yksinkertaisella menetelmällä. Pressopannun pohjalle laitetaan jauhettu kahvi (yleisesti suodatinjauhatusta hieman karkeampi jauhatus, mutta voit kokeilla eri jauhatuksia) ja päälle kaadetaan kuuma, hieman kiehumispisteen alle oleva vesi (noin 92-96 astetta). Sekoita kahvi-vesi -seos ja anna seistä noin 4 minuuttia. Tämän jälkeen purut painetaan pressopannun pohjaan sihdin avulla hitaasti.

Pressopannulla valmistettu kahvi on aavistuksen täyteläisempää, sillä valmistustavan ansiosta kahvin rasva ja maut eivät jää suodatinpaperiin. Voit keittää pressopannussa sen kokoisia annoksia, kun haluat eikä sinun tarvitse keittää koko pannullista. Pannu kannattaa aina esilämmittää pelkällä kuumalla vedellä, jotta saat kahvin säilymään lämpimänä kauemmin. Pressopannulla voidaan toki valmistaa myös viimeaikoina pinnalla olleita cold brew - kahveja pitkällä haudutusajalla. 

Saatavilla myös pressopannun varalaseja ja varasihtejä. 

 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

09 612 3638
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (tilaukset ainoastaan verkkokaupasta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta, heti kun olet saanut erillisen ilmoituksen noudosta!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan Helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €


Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi.