Turkkilaiset kahvipannut

Turkkilainen kahvipannu, joka tunnetaan myös nimillä ibrik tai cevze on pieni kahvallinen pannu, jolla valmistetaan turkkilaista kahvia. Turkkilaista kahvipannua voi käyttää hyvin myös esimerkiksi maidon lämmittämiseen. 

Turkkilaisen kahvin keittämisestä sanotaan, että se on yksi maailman vaikeimpia tehtäviä. Turkkilaiseen kahviin pavut jauhetaan äärimmäisen hienoksi, kuin pölyksi. Valmiissa kahvissa on vaahtoakin oltava juuri oikea määrä. 

Tässä toimiva ohje turkkilaisen kahvin valmistamiseen:

n. 1 dl. vettä - 2 tl hienoksi jauhettua kahvia - 2 rkl sokeria 

Kaada kylmä vesi 
turkkilaiseen kahvipannuun. Lisää sokeri ja kahvi. Sekoita hyvin. Aseta miedolle lämmölle ja kuumenna kunnes alkaa ilmestyä aivan pieniä kuplia. Ota pois lämmöltä ja kaada vaahto mokkakuppeihin. Kiehauta uudelleen, mutta älä päästä kuohumaan. Ota pois lämmöltä, kaada kahvi vaahdon päälle kuppeihin ja tarjoa. 

 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

044 303 1201
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta.

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan Helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €


Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi.