Pastakoneet ja -välineet

Pastakoneen avulla tuorepastan valmistaminen on helppoa ja ero kuivattuun pastaan on huomattava. Valmistaaksesi pastaa tarvitset vähintään pastakoneen perusosan, eli "mankelin", jolla saat työstettyä pastataikinasta ohuempaa levyä. Useimmista pastakoneista löytyy tämän lisäksi leikkurit nauhapastalle ja spagetille, ja niihin voidaan hankkia erikseen kiinnitettäviä lisäosia. 

Imperian aidot italialaiset pastakoneet ovat lajinsa aatelia! Imperian pastakonetehdas on perustettu Torinossa vuonna 1932. Alkuun päämarkkina-alue oli Yhdysvallat ja etenkin sen laaja italialaissiirtolaisten ryhmä. Nykyään Imperian tuotteita viedään lähes 80:een maahan. Imperia tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista ja kestävistä pastan valmistusvälineistä niin kotikäyttöön, kuin ammattilaisille. Tehdas sijaitsee Torinossa ja kaikki Imperian tuotteet valmistetaan Italiassa.

Myymme myös Marcaton pastakoneita, jotka valmistetaan niin ikään Italiassa. 

Pastakoneiden lisäksi löydät valikoimastamme raviolimuotit, raviolileikkurit, pastankuivaustelineet ja pastakoneiden varaosat. 

Alta voit ladata ohjeet pastakoneiden oikeaoppiseen käyttöön, jotta saat varmasti valmistettua tuorepastaa vaivatta. Mukana myös tuorepastan resepti!

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!