Ruotsalainen Skeppshultin valmistama valurautapannu

Valurautapannut

Valurautapannut käyvät loistavasti esim. blinien, lettujen ja pihvien paistamiseen antaen vertaansa vailla olevan paistopinnan. Myös kasvikset kuten vaikka parsakaali saa aivan uutta syvyyttä makuun, kun siihen otetaan valurautapannulla rohkeasti väriä. Kuitenkin painonsa takia valurautapannu ei ole välttämättä jokapäiväiseen käyttöön paras valinta.

Kaikki valurautapannut valikoimassamme ovat rasvapoltettu tehtaalla, joten kotona niiden ylläpitoon riittää ohuen öljykerroksen pintaan laittaminen silloin tällöin, niin että pinta pysyy kiiltävänä. Valurautapannu kannattaa pestä vedellä ilman pesuaineita. Mikäli valurautapannun pintaan tuntuu jäävän pesun yhteydessä jotain kiinni, siinä voi keittää hieman vettä ja hangata lian pois tiskiharjalla. 

Ruokaa tässä pannussa ei kannata säilyttää, jottei se ruostu. Kuitenkin ruostunutkin pannu on vielä pelastettavissa hankaamalla ruosteet pois ja öljyämällä pannu uudestaan. Myös pannun rasvapolttoa on mahdollista uusia kotioloissa, joko liedellä tai uunissa. 

Valurautapannut käyvät kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Katso alhaalta Mariuksen video-opas valurautapannuihin. 

 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!