Lacor painekattila kierrenupilla 7L

Lacor painekattila kierrenupilla 7L
Tuotenro: 71847
 

Lacor painekattila jonka vetoisuus 7 litraa, korkeus kannen kanssa 27 cm, sisähalkaisija 22 cm, pohjan halkaisija 22cm.

Lacor painekeitin on valmistettu espanjassa parhaasta 18/10 laadun  ruostumattomasta teräksestä ja siinä on paksu, nk. sandwich-pohja, jossa  kahden teräskerroksen välissä on hyvin lämpöä jakava sekä johtava  alumiinilevy. Painekattilan kannen avaus käy helposti tukevaa nuppia  kääntämällä. Paineensäätö 0.6-08 bar. Lacor painekattila sopii  käytettäväksi kaikilla liesityypeillä. Kattilaosa on konepestävä,  kansiosalle vain käsinpesu.

Painekattilaa eli painekeitintä käytetään ruoan valmistukseen, kun halutaan, että se valmistuu nopeammin kuin tavallisessa kattilassa. Painekattilassa veden kiehumispiste nousee korkeamman ilmanpaineen vaikutuksesta ja ruoka kypsyy kaksi tai jopa kolme ketraa nopeammin kuin normaalissa kypsennyksessä.

Painekeittimessä ruuan kypsyminen tapahtuu pääosin höyryttämällä, eli vettä laitetaan kattilaan vähemmän. Näin ollen esimerkiksi kuuden litran kattila täytetään vain kolmeen litraan saakka. Painekattilan käyttö on nopeuden lisäksi edullista koska energiankulutus pienenee verrattuna tavalliseen kypsennykseen

Hinta: 139.00
Kampanjahinta: 111.20
Varastossa: Heti 1 kpl
ALE!
-20%
 
 

Malli: Lacor painekattila kierrenupilla 7L
Valmistaja: Lacor

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!