Ortwo maustemylly yksikätinen

Ortwo maustemylly yksikätinen
Tuotenro: DFOR7114
 

Ortwo on maustemylly, jota on kätevä käyttää yhdellä kädellä, mutta jonka todellinen teho paljastuu kahdella kädellä jauhettaessa. Grind with one hand - or two!

Perusasennossa Ortwo-myllyn kahvat ovat lähellä toisiaan, jolloin myllyä on helppo käyttää yhdellä kädellä. Kun myllyä halutaan käyttää kahdella kädellä, kahvat avautuvat reilusti erilleen, jolloin jauhatus sujuu erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Kun maustettavaa on paljon, Ortwo-myllyllä työ käy vauhdikkaasti, eivätkä kokin kädet väsy myllyn pyöritykseen.

Ortwo-myllyssä on huipputerävä ja laadukas keraaminen koneisto, joka ei ruostu, vaikka myllyllä jauhettaisiin suolaa sisältäviä mausteseoksia. Koneistossa on kuusi karkeudensäätöä - erityisen hienosta karkeaan - ja se jauhaa sujuvasti niin suolaa, mausteita kuin siemeniäkin.

Lasista valmistettu maustesäiliö on helppo irrottaa ja kiertää takaisin kiinni myllyn runkoon, ja sen leveä suuaukko ja tasainen pohja helpottavat huomattavasti myllyn täyttämistä. Ortwo-myllyä voi säilyttää niin vaaka- kuin pystyasennossakin - pystyasennossa myllyn pieni kallistus (3 astetta takaviistoon) sekä valetun metallirungon reuna estävät ylimääräisten maustemurujen päätymistä koneistosta pöydälle tai keittiötasolle.

Ortwo-maustemylly on voittanut useita designpalkintoja, mm. RedDot, GIA ja Good Design Award. Ortwo toimitetaan kartonkisessa lahjapakkauksessa.

Materiaalit: koneisto aluminakeraamia ja ruostumatonta terästä, runko valettua sinkkiä, säiliö borosilikaattilasia ja kahvat pyökkiä

Hinta: 39.90 Kampanjahinta: 27.90

Tuote on tilapäisesti loppu. Tiedustele saatavuutta verkkokauppa@chezmarius.fi.

ALE!
-30%
 
 

Malli: Ortwo maustemylly yksikätinen

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!