Taurus Roner Clip sirkulaattori 800w

Taurus Roner Clip sirkulaattori 800w
Tuotenro: 917000000
 

Roner Clip on uusin versio Tauruksen Roner sirkulaattorista joka on maailman ensimmäinen sirkulaattori johon usein viitataan sirkulaattorerista puhuttaessa.
Ensimmäinen Roner-sirkulaattori kehitettiin ja julkaistiin jo vuonna 2000 ja se kehittäjänä oli Joan Roca kuka on yksi kolmesta veljeksestä jotka avasivat El Celler de Can Roca-ravintolan vuonna 1986. Ravintolalla on meriitteinään kolme Michelinin tähteä ja vuonna 2013 ja 2015 se valittiin maailman parhaaksi ravintolaksi "The world's 50 best restaurants" -järjestön toimesta.

Taurus Professionalin tasalämpövesihaudekypsentimen eli tuttavallisemmin sirkulaattorin voi kiinnittää lähes minkä tahansa astian kylkeen yksikertaisella klipsikiinnityksellä.

Sirkulaattorissa on tehokas lämmitys sekä erittäin tarkka lämpötilanpito, se pitää veden lämpötilan 0,1 °C tarkkuudella kun astia on asianmukaisesti peitetty esim. kelmulla (älä peitä itse laitetta!). Valittavissa on Celcius -näyttö ja lämpötilansäätö on 0-90 °C välillä, säätöväli on 0,5-astetta. Lämmittimen teho on 800 w. Tauruksen sirkulaattorin lämpötilanpito on parhaimmillaan 15 litran astiaan saakka.
Veden lämmitys 6-15L. Ajastimen asetus maksimissaan 99 tuntia, ajastus käynnistyy vasta kun veden lämpötila nousee asetettuun lämpötilaan. Veden virtausnopeus on 5-6 litraa minuutissa. Laitteen koko 7,8 x 11 x 37,7cm.
Sirkulaattori on käytössä lähes äänetön!

Runko ja veteen osuvat komponentit ovat kestävää ruostumatonta terästä ja ABS-muovia eivätkä vaadi hoitoa. Minimisyvyys astialle, jossa vedenkierto toimii, on n. 7 cm. Näyttö on kirkas LCD-näyttö ja kieli valikoissa on englanti.

Käytössä tärkeää on kiinnittää sirkulaattori tukevasti astian kylkeen, jonka jälkeen astia voidaan täyttää vedellä. Koko laitetta EI saa upottaa veteen. Sirkulaattoria tulee käyttää vain puhtaassa vedessä, jottei lämpövastuksiin pala likaa tai ruokajäämiä kiinni.Sirkulaattorin alaosan saa helposti kääntämällä auki mahdollista puhdistusta varten, käytä kuitenkin aina vakumoituja tuotteita jotta vesi pysyy puhtaana. Kuivata sirkulaattoria vähintään 2 tuntia pystyasennossa keittiöpyyhkeen päällä käytön jälkeen ennen siirtämistä säilytykseen.

Laitteen maahantuoja on Chez Marius Oy ja sillä on yhden (1) vuoden valmistajan takuu kotikäytössä.
Ohjekirjan kielet: englanti, espanja, saksa, ranska, portugali.

Hinta: 199.00 €

 
 

Malli: Taurus Roner Clip sirkulaattori 800w
Valmistaja: Taurus Professional
Korkeus: 37,7 cm
Leveys: 7,8 cm
Syvyys: 11 cm
Mitat: paino 1,1kg
Takuu: 1 vuosi kotikäytössä

AUKIOLO

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09-612 3638

verkkokaupan puh.
044-303 1201

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 100 €
tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Verkkokauppamme tuotteet ovat samantien varastossa, joten noutokin onnistuu samantien!