Teräspannut

Jos tulisi valita yksi paistinpannu kaiken ruuan valmistamiseen olisi se ehdottomasti teräspannu. Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla paistinpannulla paistat pienemmällä teholla eli vähemmällä energialla kauniit pinnat lihoihin, kaloihin ja kasviksiin, mutta myös kuullotat sipulit sekä valmistat kastikkeet vaivatta.

Teräspannu on paistinpannuista ainoa, jonka voit pestä huoletta astianpesukoneessa ja hangata puhtaaksi teräksisellä hankauspallolla. Siinä ei myöskään tarvitse murehtia käytetyistä paistovälineistä nimittäin pinnan naarmuttaminen ei ole ongelma.

Voit ottaa pihviin värin liedellä ja siirtää pannun uunin loppukypsennystä varten sillä siinä on vain ruostumattomasta teräksestä valmistettuja osia. Huomaa myös, että teräksiset kasarit ovat paisto-ominaisuuksiltaan täysin samoja, kuin pannutkin, mutta niissä on enemmän tilavuutta ja pohjapinta-alaa.

Jos pannuun tuntuu jäävän kiinni paistaessa, on ongelma yleensä siinä, että lämpötila on liian kova sillä teräspannu ruskistaa huomattavasti helpommin esim. pinnoitettuun verrattuna. Vaalea kala, kananmuna ja tofu ovat esimerkkejä raaka-aineista, jotka korkean valkuaispitoisuutensa ja vähärasvaisuutensa takia ovat haastavimmat teräspannulle. Nämä voikin olla fiksuinta paistaa esim. pinnoitetulla tai hiiliteräksisellä pannulla.

Teräspannut käyvät kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Lataa alta käyttöohjeet!

 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

044 303 1201
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta.

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan Helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €


Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi.