Espanjalaisen Arcosin kokkiveitsi 21cm pitkällä terällä
Arcosin 21cm kokkiveitsi

Kokkiveitset

Kokkiveitsi on puhekieltä ja sillä viitataan keittiön yleisveitseen, jolla suurin osa työstä tehdään. Länsimaisessa kokkiveitsessä terä on tyypilillisesti alhaalta kaareva ja sen verran leveä, että sormet mahtuvat leikkuulaudan ja veitsen kahvan väliin. 

Kokkiveitsen terän tyypillinen pituus on noin 20cm, mutta se voi olla sitä lyhyempi tai pidempi riippuen käyttäjän mieltymyksestä ja siitä miten isoja raaka-aineita sillä leikataan. Kokonaisia fileitä tai myskikurpitsoja on helpompi leikata isommalla kokkiveitsellä, mutta luonnollisesti tarkempaan työskentelyyn se on kömpelömpi. 

Valikoimastamme löydät kokkiveitsiä niin eurooppalaisilta, kuin japanilaisilta valmistajilta. Huomaa, että myös KiritsukeaNakiria ja Santokua voidaan käyttää keittiön yleisveitsinä.

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!