Puiset leikkuulaudat

Puinen leikkuulauta on käytännöllisyyden lisäksi tyylikäs ja veitsiystävällinen valinta keittiöön. Oikein hoidettuna puinen leikkuulauta on hygieeninen, todella kestävä ja tukeva leikkuualusta.

Chez Mariuksen omat puiset leikkuulaudat valmistetaan EU:n alueella Sloveniassa pyökistä, tammesta ja pähkinäpuusta. Nämä laudat ovat valmiiksi öljyttyjä, mutta puisia leikkuulautoja tulee hioa ja öljytä käytön määrästä riippuen aina silloin tällöin.

Puisten leikkuulautojen öljyämiseen suosittelemme parafiiniöljyä sillä se ei jätä lautaan hajuja tai makuja, saati ala härskiintymään. Kauttaaltaan öljyäminen suojaa lautaa bakteereiden imeytymiseltä, joten sitä ei kannata jatkuvasti turhaan pestä ainakaan runsaassa vedessä. Toki aika ajoittain peseminen on tarpeellista.


 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!