Paderno teräskattila puolikorkea 20cm 3,8L

Paderno teräskattila puolikorkea 20cm 3,8L
Tuotenro: 11007-20
 

Ruostumatonta teräskattilaa voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskattilan voi myös tarvittaessa laittaa uuniin.

Teräskattiloissa on paksu kerrospohja. Teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy, joka jakaa lämmön tasaisesti koko astiaan. Kerrospohjan etu ilmenee silloin, kun kattilaa käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee. Paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee tarttuvuutta.

Ruostumattoman teräskattilan voi pestä astianpesukoneessa. Teräskattiloissa voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kaikkiin kattiloihin on saatavana kansi.

Jos kattilaan palaa käytettäessä jotain kiinni, sen voi helposti poistaa kiehauttamalla kattilan pohjalla pieni määrä vettä ja pesemällä kattila sen jälkeen normaalisti. Vaikeammissa tapauksissa voi käyttää karkeaa sientä tai vaikka teräsvillaa. Myös hankaavien puhdistusaineiden käyttö on mahdollista, sillä mitään pinnoitetta ei ole, korkeintaan pohjaan saattaa jäädä naarmuja, jotka ovat vain kosmeettinen haitta.

Hinta: 55.00
Varastossa: Heti 4 kpl
 

Malli: Paderno teräskattila puolikorkea 20cm 3,8L
Valmistaja: Paderno
Korkeus: 12 cm
Halkaisija: 20 cm
Vetoisuus: 3,8 L
Mitat: pohjan halkaisija 17cm
Materiaali: ruostumaton teräs, alumiini

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!