Kuluviin pinnoitteisiin kyllästyneelle on tarjolla monia
vaihtoehtoja. Niistä helppohoitoisin on ruostumaton teräs.
Teräspannussa ei ole varsinaisia hoito-ohjeita, suosittelemme vain kovaa käyttöä. Ruostumatonta teräspannua voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräspannua voi käyttää myös uunissa.
Teräspannuissa on paksu kerrospohja, eli teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy, joka jakaa lämmön tasaisesti koko pohjalle. Kerrospohjan etu ilmenee esimerkiksi silloin, kun pannua käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä. Paksu pohja jakaa lämmön tasaisesti ja ehkäisee jonkin verran tarttuvuutta.
Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspannu ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut pannut, joten on tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.
Rasvattomissa raaka-aineissa, kuten kana, vähennä paistolämpötilaa
kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville
raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle suositellaan
edelleen pinnoitettua pannua.
Ruostumattoman teräspannun voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä.
Malli: Paderno teräksinen paistinpannu 20cm
Valmistaja: Paderno
Korkeus: 5 cm
Halkaisija: 20 cm
Mitat: pohjan halkaisija 15cm
Materiaali: ruostumaton teräs, alumiini
09 612 3638
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (tilaukset ainoastaan verkkokaupasta)
arkisin 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38
Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta, heti kun olet saanut erillisen ilmoituksen noudosta!
Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.
Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.
Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti
12 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää.