- 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
- Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
- Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
- 193 kerrosta taontaa
- Kovuus 63 HRC
Vuodesta 1932 toimineen japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin veitset
tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin
kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia veitsiä,
mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin
kotikokkeihin. Japanilaiset Super Gou Ypsilon -veitset ovat perinteisellä
kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 193 kerroksiseen veitseen
on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 96 kerrosta
molybdenum vanadium -terästä.Terät edustavat yhtä hienoimmista
terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.
Super Gou Ypsilon veitset ovat pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa on mukana myös puinen teräsuoja!
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia.
Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin,
kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin
kansiin. Vaarana on palojen irtoaminen terästä.
Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen
soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole
kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.
Huom. Super Gou sekä Super Gou Ypsilon sarjan veitset eivät tartu
kunnolla veitsimagneetteihin, joten suosittelemme säilytystavaksi esim.
veitsitukkia tai muuta vastaavaa.