Stölzle Lausitz dekantointikarahvi

Stölzle Lausitz dekantointikarahvi
Tuotenro: 42067
 

Dekantointikarahvin muoto optimaalinen viinien dekantointiin eli hapen sitomiseen viinin rakenteeseen. Stölzle-Lausitzin lyijytön kristallikarahvi on muotoilultaan optimaalinen ja kaulan avonainen suuosa ottaa karahviin riittävän määrän happea. Karahvin suun terävä reuna helpottaa kaatamista ja ehkäisee valumia karahvin ulkoreunaa pitkin.

Dekantointi itsessään tarkoittaa viinin kaatamista toiseen astiaan, jolloin rakenne pääsee avautumaan ja happea sitoutuu viiniin. Tämä on viinin kypsyttämistä pikavauhtia. Dekantointia suositellaan sekä nuorille että vanhoille viineille. Vanhoissa kannattaa myös käyttää sakkasiivilää mahdollisen sakan erottamiseksi viinistä. Nuorissa viineissä parin tunnin dekantointi tuo usein esiin uusia ja miellyttäviä piirteitä.

Uuden koulukunnan viiniharrastajat ovat alkaneet myös dekantoida valko- sekä kuohuviinejä. Niistä saa myös näin esiin uusia vivahteita.

Dekantointikarahvin vetoisuus on n. 750 ml. Sen korkeus on 213 mm ja suurin halkaisija 194 mm. Karahvi on pakattu valkoiseen laatikkoon.

Hinta: 40.00
Varastossa: Heti 2 kpl
 

Malli: Stölzle Lausitz dekantointikarahvi
Valmistaja: Stölzle Lausitz

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!