Sage savustuspyssy pro

Sage Smoking Gun Pro by Heston Blumenthal GSM700
Tuotenro: 61160084
 

Me pidämme savun makuisesta ruoasta. Savun maku tekee ruoastasi hyvin grillatun veroisen. Seuraa aikaasi ja nosta kokkaustaitosi uudelle tasolle tämän Sagen upouuden Smogking Gun Pro -mallin avulla.

Lisää ruokaasi vähän savua! Savustus on tuhat vuotta vanha lihan ja kalan säilöntätapa. Ennen vanhaan ruoka-ainekset nostettiin riippumaan savupiippuun, ja sen ansiosta ne säilyivät kuukausia. Nykyään savustamme ruokaa saadaksemme aikaan huippuhyvän makuelämyksen – ja koska se on hauskaa. Savun maku on haluttua, mutta savustaminen vaikeaa. Sinun ei välttämättä tarvitse ryhtyä savustamaan saadaksesi ruokaasi savun makua.

Sagen uudella käsikäyttöisellä savustuspistoolilla voit helposti antaa ruokaasi piristävän lisän – käyttämättä lämpöä. Helppoa ja herkullista Sagen pienellä ihmeellä voit nopeasti lisätä herkullisen savun maun ruokiin, välipaloihin ja juomiin. Savupistooli tuottaa kylmää savua ja antaa heti toivotun grillauksen maun, ilman että sinun täytyy sytyttää grilliä.

Todella helppokäyttöinen: Täytä savustuspuru pieneen, päällä olevaan kammioon, paina nappia, valitse voimakkuus ja pidä sytytintä tai tulitikkua savustuspurussa, niin että se hehkuu. Vie letkun pää siihen, mitä haluat savustaa, ja muutaman minuutin kuluttua on ruoassasi pikantti savun maku. Helpompaa se ei voisi olla. Laitteen mukana on kaksi purkillista puupurua, toinen omenapuuta ja toinen hikkoripuuta. Mutta voit myös käyttää aivan tavallista savustuspurua tai kokeilla teetä, mausteita, yrttejä tai jopa kuivattuja kukkia. Aivan sen mukaan, millaista makua ja tuoksua haluat annoksiisi.

Tämä ammattimainen Pro-malli on kehitetty edelleen Sagen the Smoking Gunista, joka lanseerattiin markkinoille Skandinaviassa pari kuukautta sitten. Tässä uudessa versiossa voi pienen, kestävän, kammion irrottaa helpompaa puhdistusta varten. Pro-malli on aiempaa mallia hiljaisempi, siinä on irroitettava prepelli ja lisäksi siinä portaaton nopeudensäädin .
Muista kuitenkin puhdistaa kammio säännöllisin väliajoin ettei terva valu moottoriin ja tuki moottoria.
Pakkaus sisältää myös 2 varasihtiä, 9 reseptiä (englanniksi) paristot 4 x AA sekä englanninkielisen käyttöohjeen.
Saatavilla erikseen on myös erilaisia savustuspuruja sekä varasihtejä.

Hinta: 229.00

Tuote on tilapäisesti loppu. Tiedustele saatavuutta verkkokauppa@chezmarius.fi.

 
 

Malli: Sage Smoking Gun Pro by Heston Blumenthal GSM700
Valmistaja: Sage by Heston Blumenthal

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 195 5215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (tilaukset ainoastaan verkkokaupasta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!