Sage savustuspyssy

Sage Smoking Gun by Heston Blumenthal BSM600SIL
Tuotenro: 61160118
 
Me pidämme savun makuisesta ruoasta. Savun maku tekee ruoastasi hyvin grillatun veroisen. Seuraa aikaasi ja nosta kokkaustaitosi uudelle tasolle tämän Sagen upouuden Smogking Gun -mallin avulla.

Lisää ruokaasi vähän savua! Savustus on tuhat vuotta vanha lihan ja kalan säilöntätapa. Ennen vanhaan ruoka-ainekset nostettiin riippumaan savupiippuun, ja sen ansiosta ne säilyivät kuukausia. Nykyään savustamme ruokaa saadaksemme aikaan huippuhyvän makuelämyksen – ja koska se on hauskaa. Savun maku on haluttua, mutta savustaminen vaikeaa. Sinun ei välttämättä tarvitse ryhtyä savustamaan saadaksesi ruokaasi savun makua.

Sagen uudella käsikäyttöisellä savustuspistoolilla voit helposti antaa ruokaasi piristävän lisän – käyttämättä lämpöä. Helppoa ja herkullista Sagen pienellä ihmeellä voit nopeasti lisätä herkullisen savun maun ruokiin, välipaloihin ja juomiin. Savupistooli tuottaa kylmää savua ja antaa heti toivotun grillauksen maun, ilman että sinun täytyy sytyttää grilliä.Todella helppokäyttöinen: Täytä savustuspuru pieneen, päällä olevaan kammioon, paina nappia, valitse voimakkuus ja pidä sytytintä tai tulitikkua savustuspurussa, niin että se hehkuu. Vie letkun pää siihen, mitä haluat savustaa, ja muutaman minuutin kuluttua on ruoassasi pikantti savun maku. Helpompaa se ei voisi olla. Laitteen mukana on kaksi purkillista puupurua, toinen omenapuuta ja toinen hikkoripuuta. Mutta voit myös käyttää aivan tavallista savustuspurua tai kokeilla teetä, mausteita, yrttejä tai jopa kuivattuja kukkia. Aivan sen mukaan, millaista makua ja tuoksua haluat annoksiisi.

Tässä uudessa Heston Bluementhalin kehittämässä versiossa voi pienen, kestävän, kammion irrottaa helpompaa puhdistusta varten.
Muista puhdistaa kammio säännöllisin väliajoin ettei terva valu moottoriin ja tuki moottoria.
Lisäksi siinä on kaksi eri tehonsäätömahdollisuutta.
Pakkaus sisältää myös 2 varasihtiä, 9 reseptiä (englanniksi) paristot 4 x AA sekä englanninkielisen käyttöohjeen.
Saatavilla erikseen on myös erilaisia savustuspuruja sekä varasihtejä.

Hinta: 149.00
Varastossa: Heti 3 kpl
 
 

Suomenkielinen manuaali on ladattavissa täällä: http://www.witt.zone/sage/whb/wp-content/uploads/2016/10/The-Smoking-Gun-BSM600-UM-Alle-nordiske.pdf

Malli: Sage Smoking Gun by Heston Blumenthal BSM600SIL
Valmistaja: Sage by Heston Blumenthal
Takuu: 1 vuosi kotikäytössä

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!