Lacor wokkipannu 28cm, hiiliteräs

Lacor wokkipannu 28cm, hiiliteräs
Tuotenro: 63828
 

Hiiliteräswok on hyvä vaihtoehto pinnoitetuille wokeille, mutta valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Hiiliteräswokkiin poltetaan mustaksi muuttuva rasvapinta, joka tuo pannuun tarttumattomuutta. Hiiliterästä ei kannata yrittää pitää kirkkaan teräksen värisenä, vaan antaa mustan rasvapinnan pysyä pannussa sellaisenaan, jolloin tarttumattomuus on parhaimmillaan.

Pese pannu huolellisesti tiskiaineella ennen käyttöönottoa. Rasvapolton jälkeen saippuapesua ei suositella. Puhdistukseen riittää pesu kuumalla vedellä, kunnon kuivaus ja sivele pintaan ohut kerros öljyä suojaksi esim. rypsiöljy.
Hiiliterästä ei saa pestä astianpesukoneessa.

Hiiliteräs ei ole huokoista materiaalia, joten siinä voi huoletta paistaa kaikkia raaka-aineita. Korkean valkuaisainepitoisuuden omaavissa raaka-aineissa, kuten kananmunassa tai valkoisessa kalassa kannattaa paistolämpötiloja laskea kolmanneksella.

Hiiliteräspannussa ei voi myöskään säilyttää ruokaa tai sitä ei saa jättää tiskialtaaseen likoamaan ruostumisen takia. Jos pannuun ilmestyy pintaruoste, ei se kuitenkaan ole käyttökelvoton vaan ruosteen voi poistaa esimerkiksi karkealla sienellä tai teräsvillalla. Pannuun kannattaa myös käytön ja pesun jälkeen lisätä rypsiöljyä, ettei pintaruostetta pääse syntymään varastoinnin aikana.

Hiiliteräspannun prässätty runko saattaa toisinaan hieman vääntyä. Sen estämiseksi on syytä välttää kuuman pannun laittamista kylmään veteen. Myös pannun käyttäminen lieden täysillä tehoilla saattaa aiheuttaa vääntymisen. Jos vääntymistä pääsee tapahtumaan, pannun voi laittaa kestävälle alustalle väärinpäin ja kopauttaa vasaralla keskelle pannun pohjaa.

Hiiliterästä voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, myös induktiotasolla.
Paistinpannua voi käyttää myös uunissa 220 °C saakka. Yli 185 °C lämpötiloista ylöspäin kahvan väri saattaa tummua, mutta käyttöominaisuudet pysyvät ennallaan.

Lacorin hiiliteräswokissa on miellyttäväpintainen kahva joka ei kaipaa kahvasuojaa.
Huom. Valikoimastamme ei löydy pannulle sopivaa kantta sen kahvan korkeuden takia.

Hinta: 69.90

Tuote on tilapäisesti loppu. Tiedustele saatavuutta verkkokauppa@chezmarius.fi.

 
 

Malli: Lacor wokkipannu 28cm, hiiliteräs
Valmistaja: Lacor
Korkeus: 8,5 cm
Halkaisija: 28 cm
Mitat: pohjan halkaisija 16cm, rungon paksuus 2mm. kahvan pituus 24,5cm, kokonaispituus 52,5cm.
Materiaali: hiiliteräs

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!