Universal Stone puhdistusaine 650g

Universal Stone puhdistusaine 650g
Tuotenro: 6430021
 

Universal Stone on yleispuhdistusaine, joka toimii kodin kaikilla kovilla pinnoilla. Sama aine puhdistaa, kiillottaa sekä suojaa pinnat yhdellä käsittelyllä. Universal Stonen teho perustuu sen sisältämään vihreään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin. Vettä käytettäessä kiilotussavi ja saippua sekoittuvat keskenään ja muodostavat vaahtoa, joka irroittaa tehokkaasti vaikeatkin likatahrat. Kiillotussaven hienojakoisuuden ansiosta tuote ei naarmuta. Universal Stonen sisältämä kasvipohjainen glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.

Glyseriini myös auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon, jonka ansiosta Universal Stone ei kuivata käsiä. Kasvipohjainen glyseriini on vaaraton aine ja sitä käytetäänkin useissa kosteusvoiteissa ja elintarvikkeissa.On totuttu, että kodin puhdistusaineet ovat nestemäisiä. Universal Stone on kuivana kiinteää ja liukenee hitaasti pyyhittäessä tuotteen pintaa märällä sienellä. Tämän ansiosta Universal Stone on erittäin riittoisa. Yksi purkillinen vastaa noin 50 litraa nestemäistä yleispesuainetta. Aktiivisessa kotikäytössä purkki riittää noin vuodeksi.Tuote on täysin biohajoava, vaaraton terveydelle, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. Lapsiperheille Universal Stone on turvallinen vaihtoehto.

Käyttöohjeet

1. Hiero hyvin kostutetulla sienellä muutaman kerran purkissa olevan aineen pintaa.

2. Puristele sientä siten, että sieneen tarttunut kiinteä aines liukenee ja sieni alkaa vaahdota

3. Pese vaahdotetulla sienellä puhdistettava pinta. Tarvittaessa anna vaahdon vaikuttaa muutama minuutti.

4. Huuhtele juoksevan veden alla tai pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla.

Käytön jälkeen anna aineen kuivua, ennenkuin suljet purkin.Hopean ja muiden arkojen pintojen puhdistukseen kannattaa käyttää pehmeää kangasliinaa ja vaahdottaa aine hyvin. Karkea sieni voi naarmuttaa pehmeitä metalleja sekä muita herkkiä pintoja. Aine itsessään ei naarmuta.

Käyttökohteet

SOVELTUU MM. SEURAAVILLE MATERIAALEILLE Ruostumatonteräs, kupari, messinki, alumiini, kromi, pronssi, tina, hopea,kulta,lasi, kristalli, keramiikka, posliini, emali, muovi,puu (maalattu, lakattu, öljytty sekä käsittelemätön puu), marmori,tiili, vuolukivi, jne.

KEITTIÖ Tiskipöydät ja -altaat, keraamiset liesitasot , hanat, keittiökalusteet, jääkaapit, liedet, liesituulettimet ja -kuvut, uunit, mikroaaltouunit, massiivipuutasot, laminaattitasot, kivitasot, rosteripinnat

OLOHUONE Takkojen ja tulisiojen pinnat, takan lasiluukut.Poistaa tehokkaasti nokitahrat, jopa vuolukivi pinnoilta.Poistaa kuulakärkikynän jäljet laminaatista.Kupari, messinki, hopea sekä kulta esineiden kiillotus.Kirkastaa pahasti tummuneetkin kupari- ym. metalliesineet.

WC Lavuaarit, suihkukaapit, hanat, lasiovet, saunanlauteet, laattasaumat, laatat. Kalkkitahrojen poisto onnistuu helposti niin hanoista, kuin lasiovistakin.

HARRASTUKSET Auton alumiinivanteet, puutarhakalusteet, grillit, veneen vesirajan puhdistus. Puhdistaa kenkiin jääneet ruoho ym. tahrat. Irroittaa helposti hyönteiset auton puskureista, peileistä sekä tuulilasista.Hopean ja muiden pehmeiden pintojen puhdistukseen tulee käyttää pehmeääkangasliinaa ja vaahdottaa aine hyvin. Karkea sieni voi naarmuttaapehmeitä metalleja sekä muita herkkiä pintoja. Aine itsessään einaarmuta.

Hinta: 22.00
Varastossa: Heti 39 kpl
 

Malli: Universal Stone puhdistusaine 650g

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!