Vitamix Ascent 2300i tehosekoitin musta

Vitamix Ascent 2300i tehosekoitin musta
Tuotenro: 65334
 

Maailman parhaaksi kutsuttu tehosekoitin, eikä turhaan. Tämä on todennäköisesti viimeinen tehosekoitin, jonka ikinä ostat. Sen voittamaton suorituskyky, moniulotteisuus ja kestävyys tekee siitä ainutlaatuisen kodinkoneen josta hyötyy koko perhe.

Vitamix on yksi suosituimmista tehosekoittimista markkinoilla niin raakakokkien ja smoothiebaarien kuin ammattikokkien kesken eikä suotta, sillä sen 2,2HV moottori takaa aina yhtä täydellisen sileän lopputuloksen ja tasalaatuisen jäljen.

Vitamixilla valmistat pehmeiden smoothie-juomien lisäksi raakapuuroja, lämpimiä keittoja, pähkinä-/siementahnoja, salsaa, kastikkeita, energiapatukoita, jäätelöä ja paljon paljon muuta. Tällä murskaat myös jäät hetkessä. Vain mielikuvituksesi on rajana.

Uudessa Ascent-sarjassa on nopeussäädin ja pulssitoiminto joilla saat minkä tahansa koostumuksen täydelliseksi. Laserleikatut terät on valmistettu ruotumattomasta teräksestä, joten sekoituslaatu pysyy samana vuodesta toiseen.  Digitaalinen ajastin auttaa säätämään sekoitusaikaa.

Ascent-sarjan laitteissa käytetään sekoitusastioita, joissa on SELF-DETECT-tekniikkaa ja sisäänrakennettu, langaton yhteys, minkä ansiosta laitteen runko tunnistaa automaattisesti, mikä sekoitusastia on käytössä ja mukauttaa enimmäissekoitusaikaa tämän mukaan.
Lukitustekniikka tarkoittaa, että tehosekoitin ei käynnisty, jos kansi ei ole kunnolla kiinni sekoitusastiassa tai jos sekoitusastia ei ole kunnolla kiinni rungossa. Kaikkiin Ascentsarjan laitteisiin kuuluu matala 2,0 litran sekoitusastia, joka
sopii yleensä kaapistojen alle.
Kannu on erittäin helppo puhdistaa: kannuun puolilleen lämmintä vettä ja muutama tippa astianpesuainetta ja annetaan laitteen käydä 30-60 sekuntia ja kannu huudellaan.

Paketti sisältää itse koneen, 2 litran kannun kannella ja sekoitussauvalla sekä reseptejä englanniksi että käyttöohjeen monella kielellä.
Laitteen moottorilla on 10 vuoden takuu kotikäytössä, takuu ei koske ammattikäyttöä!

Hinta: 649.00 €

 
 

Malli: Vitamix Ascent 2300i tehosekoitin musta
Valmistaja: Vitamix
Korkeus: 43,2 cm
Leveys: 20,3 cm
Syvyys: 28 cm
Vetoisuus: 2 L
Väri: musta

AUKIOLO

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09-612 3638

verkkokaupan puh.
044-303 1201

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 100 €
tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Verkkokauppamme tuotteet ovat samantien varastossa, joten noutokin onnistuu samantien!