Lacor sirkulaattori 1500w

Lacor sirkulaattori 1500w
Tuotenro: 69192
 

Lacorin tasalämpövesihaudekypsentimen eli tuttavallisemmin sirkulaattorin voi kiristysruuvilla kiinnittää lähes minkä tahansa astian kylkeen.

Sirkulaattorissa on tehokas lämmitys sekä erittäin tarkka lämpötilanpito, se pitää veden lämpötilan 0,1 °C tarkkuudella kun astia on asianmukaisesti peitetty esim. kelmulla (älä peitä itse laitetta!). Valittavissa on sekä Celcius että Fahrenheit -näyttö. Lämpötilansäätö on 5-99 °C välillä. Veden virtausnopeus on vakio 6 litraa minuutissa. Lämmittimen teho on 1500 w. Lacorin sirkulaattorin lämpötilanpito on parhaimmillaan 40 litran astiaan saakka. Laitteessa on ajastin minuutin tarkkuudella, maksimissaan 99h.

Runko ja veteen osuvat komponentit ovat kestävää ruostumatonta terästä eivätkä vaadi hoitoa. Minimisyvyys astialle, jossa vedenkierto toimii, on n. 12 cm. Näyttö on kirkas LCD-näyttö ja kieli valikoissa on englanti. Laitteen koko on 14 x 14 x 33cm.

Käytössä tärkeää on kiinnittää sirkulaattori tukevasti astian kylkeen, jonka jälkeen astia voidaan täyttää vedellä. Koko laitetta EI saa upottaa veteen. Sirkulaattoria tulee käyttää vain puhtaassa vedessä, jottei lämpövastuksiin pala likaa tai ruokajäämiä kiinni. Kuivata sirkulaattoria vähintään 2 tuntia pystyasennossa keittiöpyyhkeen päällä käytön jälkeen ennen siirtämistä säilytykseen.

Laitteen maahantuoja on Chez Marius Oy ja sillä on yhden (1) vuoden valmistajan takuu kotikäytössä.

Hinta: 369.00

Tuote on tilapäisesti loppu. Tiedustele saatavuutta verkkokauppa@chezmarius.fi.

 
 

Malli: Lacor sirkulaattori 1500w
Valmistaja: Lacor

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!