Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 4 litrainen parsakattila.
Kattilassa myös kahvallinen kori, jolla parsaniput tai esimerkiksi maissit saa hyvin nostettua kattilasta. Kansi ja kahvat ovat ruostumatonta terästä. Kattilan voi puhdistaa astianpesukoneessa ja se soveltuu kaikille liesille. Parsakattila on kauden ulkopuolella loistava väline mm. pastan keittämiseen sekä kokonaisten maissintähkien esikypsentämiseen grillikaudelle.
Parsan keittäminen:
Leikkaa parsan tyvestä mahdollisesti kuivahtanut ja huokoinen osa pois.
Kuori varret latvasta tyveen parsaveitsellä tai liikkuvateräisellä
kuorimaveitsellä. Aseta parsat koriin nuput ylöspäin, ja täytä kattila
vedellä noin puoleen väliin asti. Jätä parsan nuput vesirajan
yläpuolelle, jolloin ne kypsyvät vesihöyryssä juuri oikeanlaisiksi,
rapsakoiksi.
Parsan keittoaika riippuu paksuudesta ja parsan korjuuajasta. Paksumpi
ja satokauden myöhemmässä vaiheessa poimittu parsa vaatii pidemmän
keittoajan. Vihreän parsan keittoaika on 3-8 minuuttia ja valkoisen
10-15 minuuttia. Kokeile kypsyys testaustikun tai haarukan avulla.
Nosta kypsät parsat vedestä ja valuta. Aseta valutetut parsat hetkeksi
kuivahtamaan lämpimälle, liinalla peitetylle vadille. Tarjoile heti.
Malli: Heirol parsakattila 4L Steely
Valmistaja: Heirol
Korkeus: 21 cm
Halkaisija: 16 cm
Mitat: pohjan halkaisija 14cm
Materiaali: ruostumaton teräs
09 612 3638
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (tilaukset ainoastaan verkkokaupasta)
arkisin 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38
Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta, heti kun olet saanut erillisen ilmoituksen noudosta!
Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.
Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.
Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti
12 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää.