MACin 21 cm terällä varustettu sashimi-/sushiveitsi. Täysin toispuoleisen teroituksen ansiosta mahdollistaa erittäin ohuen siivuttamisen pienellä harjoittelulla.
MAC-veitset ovat jo vuosikymmeniä kuuluneet ammattilaisten ja tosiharrastajien lempityökaluihin keittiössä. 700 -vuotisella perinteellä ja japanilaisella ammattitaidolla valmistetut veitset ovat teräviä, kahvat käteen sopivia sekä tasapaino kahvan ja terän välillä täydellisyyttä hipova.
Teräs ovat ruostumatonta Molybdenum Vanadium -terässekoitetta, johon kovuus saadaan lisäämällä teräsmassaan vanadiumia, molybdeenia ja volframia. Rockwellin asteikolla kovuudet Mac veitsissä voat C61.
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.
Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.
Malli: MAC Japanese sashimiveitsi 21cm
Valmistaja: MAC
09 612 3638
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (tilaukset ainoastaan verkkokaupasta)
arkisin 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38
Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta, heti kun olet saanut erillisen ilmoituksen noudosta!
Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.
Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.
Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti
12 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää.