Stellar pinnoitettu kasari 1L

Stellar pinnoitettu kasari 1L
Tuotenro: S7201
 

Brittiläisen Stellarin keittoastioissa on pinnoitteena Teflon Platinum Pro, joka on kulutusta kestävin Dupontin kehittämä teflon-pinnoite. Kattilan pohjassa on kerrosrakenne, joka takaa hyvän lämmönjohtavuuden ja estää pohjan vääntymistä. Kattilassa on kaatamista helpottavat nokat kahdella puolen. Pannu toimii kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla. Kattilaan ei tule mukana kantta.

Pinnoitetulla kattilalla on helppo paistaa ja keittää kaikkia raaka-aineita ja se  on tarkoitettu kovaan käyttöön. Pinnoite on kuitenkin suhteellisen  herkkä ja kuluva osa pannua, joten laadukkaankin pinnoitetun keittoastian keski-ikä hyvin pidettynä on noin 5-6 vuotta kotikäytössä.

Jotta pinnoitettu keittoastia palvelisi käytössä mahdollisimman pitkään ja  toisi rahalle vastinetta, on otettava huomioon muutamia seikkoja:

- Pinnoitettua keittoastiaa ei koskaan saisi kuumentaa tyhjänä.  Pelkkä öljy tai rasva ei riitä, vaan kuumassa kattilassa pitäisi olla aina paistettavaa/keitettävää, johon lämpö siirtyy astian pinnasta. Muutoin pinnoite alkaa polttaa itse itseänsä ja menettää ajan myötä ominaisuutensa.

- Astianpesukoneen vahvat pesuaineet heikentävät pinnoitteen laatua.  Suosittelemme käsin pesua hieman jäähtyneelle keittoastialle heti käytön jälkeen. Vaikka pannuvalmistaja lupaisi pinnoitetun keittoastian kestävän astianpesukoneen, vähentää konepesu sen käyttöikää merkittävästi!

- Naarmuttavien ja kovapintaisten lastojen sekä pihtien käyttämistä tulisi välttää. Parhaat materiaalit pinnoitetuissa keittoastioissa käytettäviin työvälineisiin ovat muovi, puu sekä silikoni.

- Yksittäiset naarmut eivät sinällään pilaa kattilaa. Se on käyttökelvoton vasta kun pinnoite irtoaa tai halkeilee merkittävästi. Myös tarttuvuus on selvä merkki siitä, että pinnoite on menettänyt  ominaisuutensa.

Hinta: 39.00

Tuote on tilapäisesti loppu. Tiedustele saatavuutta verkkokauppa@chezmarius.fi.

 

Malli: Stellar pinnoitettu kasari 1L
Valmistaja: Stellar
Halkaisija: 14 cm
Vetoisuus: 1 L
Mitat: pohjan halkaisija 12cm

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

044 303 1201
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (tilaukset ainoastaan verkkokaupasta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta, heti kun olet saanut erillisen ilmoituksen noudosta!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan Helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €


Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi.