Japanilainen damascustaonnalla valmistettu keittioveitsi Yaxellilta
Japanilainen Yaxellin valmistama keittiöveitsi, terässä 101 kerrosta taontaa

Japanilaiset keittiöveitset

Japanilaiset keittiöveitset tunnetaan laadustaan kaikkialla maailmassa. Japanilaisissa keittiöveitsissä käytetään yleisesti ottaen kovempia teräslaatuja ja ne tehdään pienempään teroituskulmaan taaten huipputerävyyden ja pitkän terän pysyvyyden. Samasta syystä japanilaisia keittiöveitsiä ei saa käyttää esimerkiksi luiden ja jäisten tuotteiden leikkaamiseen sillä terä voi murtua. Kuitenkin oikeinkäytettynä ne kestävät vuosikymmeniä. 

Valikoimassamme on japanilaisia keittiöveitsiä Yaxellilta, Kaneyoshilta, MAC:ilta ja Globalilta. Yaxellit ovat kerroksittaisella damascustaonnalla valmistettuja keittiöveitsiä tyylikkäällä kuvioinnilla veitsen terässä. Yhteen kerrokseen taottuja veitsiä löytyy myös Globalilta ja MAC:ilta. Kaneyoshi puolestaan on japanilaisista keittiöveitsistämme kevyin ja sen saa todella teräväksi. 

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!