Japanilaiset keittiöveitset

Japanilaiset keittiöveitset tunnetaan laadustaan kaikkialla maailmassa. Japanilaisissa keittiöveitsissä käytetään yleisesti ottaen kovempia teräslaatuja ja ne tehdään pienempään teroituskulmaan taaten huipputerävyyden ja pitkän terän pysyvyyden. Samasta syystä japanilaisia keittiöveitsiä ei saa käyttää esimerkiksi luiden ja jäisten tuotteiden leikkaamiseen sillä terä voi murtua. Kuitenkin oikeinkäytettynä ne kestävät vuosikymmeniä.

Valikoimassamme on japanilaisia keittiöveitsiä Yaxellilta, Kaneyoshilta, MAC:ilta ja Globalilta. Yaxellit ovat kerroksittaisella damascustaonnalla valmistettuja keittiöveitsiä tyylikkäällä kuvioinnilla veitsen terässä. Yhteen kerrokseen taottuja veitsiä löytyy myös Globalilta ja MAC:ilta. Kaneyoshi puolestaan on japanilaisista keittiöveitsistämme kevyin ja sen saa todella teräväksi.

Lue lisää veitsisetin kokoamisesta asiantuntijablogistamme

Näytetään tulokset 1–30 / 111