Pippurimyllyt ja suolamyllyt

Zassenhaussin suolamyllyissä ja pippurimyllyissä on identtinen keraaminen koneisto, joka jauhaa mausteet tehokkaasti. Keraamisessa koneistossa etuna teräkseen verrattuna on täydellinen ruostumattomuus, tarkempi hampaistus, sekä suuremmat kovuudet. Valmistaja antaa keraamiselle koneistolleen 25 vuoden takuun!

Näissä suola- ja pippurimyllyissä karkeudensäätö on myllyn pohjassa, mikä takaa sen, että karkeus pysyy samana kokoajan, etkä säädä sitä nupista vahingossa. Portaaton karkeudensäätö takaa tarkan säätötarkkuuden.

Pippurimyllyllä jauhettu pippuri on aina maukkaampaa, kuin valmiina jauhettu, ja sama pätee myös muihin kuiviin mausteisiin. Mausteet säilyttävät arominsa pidempään, kun ne säilytetään kokonaisena ja jauhetaan tuoreena käytettäessä. 

Zassenhaus voitti Testbild-lehden testissä pippurimylly ja suolamylly kategoriassa parhaan tuotemerkin tittelin vuonna 2017. Testissä oli 28 eri merkkiä ja Zassenhausin myllyt saivat huimat 100/100 pistettä. Zassenhaus sai myös ykkössijan kategoriassa  pippurimyllyjen sekä suolamyllyjen pitkäikäisyys. 

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

044 303 1201
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (tilaukset ainoastaan verkkokaupasta)

Helsingin myymälä avoinna


arkisin 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Verkkokaupan tilaukset voit noutaa suoraan Helsingin myymälän varastosta, heti kun olet saanut erillisen ilmoituksen noudosta!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan Helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €


Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi.