Vihannesleikkurit ja mandoliinit

Mandoliini nopeuttaa työskentelyä keittiössä ja auttaa saamaan leikkauksesta tasalaatuista. Mandoliinilla saadaan helposti aivan läpikuultavan ohutta siivua, johon veitsellä ei pysty. Kaikissa mandoliineissamme on myös eri kokoisia poikittaisteriä, joilla saadaan leikattua tulitikkua. Hyvässä mandoliinissa on terä, joka menee leikkaussuunnassa viistosti, jotta se leikkaa ikään kuin veitsen tavoin viiltämällä. 

Mandoliineissa on paksuudensäätö, joten niillä saadaan leikattua eri paksuisia siivuja tai lastuja eri käyttötarkoituksiin. Mandoliinilla onkin helppo leikata esimerkiksi perunat kiusauksiin, munakoisot moussakaan, herkkusienet kastikkeisiin tai läpikuultavat retiisisiivut annosten koristeluun. 

Täältä löydät myös muut vihannesleikkurit, kuten huikean suosion saavuttaneen juuressorvin, jolla valmistetaan juureksista spagetin näköistä nauhaa. Myös raastinmyllyt, juliannekuorijat sekä muut vihannesleikkurit. 

Katso ohiselta videolta Mariuksen esittely Gefun Violi 2.0 mandoliinista

 
 
 

ASIAKASPALVELU

Verkkokaupan puh.

040 1955 215
verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (ei puhelintilauksia, tilaukset ainoastaan verkkokaupan kautta)

Helsingin myymälä avoinna

arkisin klo 10-18
lauantaisin 11-15
puh. 09 612 36 38

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti veloituksetta yli 100€ tilauksissa.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Noutotilaukset ovat noudettavissa myymälän aukioloaikojen puitteissa heti vahvistusviestin saatuasi sähköpostiisi. Yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä!