Kaneyoshi nakiri usuba 16,5cm

Tuotenro: 30557

Kaneyoshi nakiri usuba 16,5cm

Tuotenro: 30557

99,00 

Nakirikokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kolme on saatavilla verkkokaupastamme.

Kaneyoshin erikoisuutena on sen terän materiaalina käytettävä Chromax-teräs, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan täyttä hiiliterästä, mutta on kuitenkin semi-ruostumaton. Chromax-teräs on erittäin kovaa ja se saadaan teroitettua todella teräväksi. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

Tällä laminoidulla terärakenteella saadaan hiiliteräksen kaltainen terävyys, terän pito ja teroitettavuus, mutta kromivoittoisemman teräksen ruostumattomuus. Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

9 varastossa

Tuotekuvaus

Nakirikokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kolme on saatavilla verkkokaupastamme.

Kaneyoshin erikoisuutena on sen terän materiaalina käytettävä Chromax-teräs, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan täyttä hiiliterästä, mutta on kuitenkin semi-ruostumaton. Chromax-teräs on erittäin kovaa ja se saadaan teroitettua todella teräväksi. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

Tällä laminoidulla terärakenteella saadaan hiiliteräksen kaltainen terävyys, terän pito ja teroitettavuus, mutta kromivoittoisemman teräksen ruostumattomuus. Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaneyoshi nakiri usuba 16,5cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Nakirikokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kolme on saatavilla verkkokaupastamme.

Kaneyoshin erikoisuutena on sen terän materiaalina käytettävä Chromax-teräs, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan täyttä hiiliterästä, mutta on kuitenkin semi-ruostumaton. Chromax-teräs on erittäin kovaa ja se saadaan teroitettua todella teräväksi. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

Tällä laminoidulla terärakenteella saadaan hiiliteräksen kaltainen terävyys, terän pito ja teroitettavuus, mutta kromivoittoisemman teräksen ruostumattomuus. Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Viimeisimmät tuotteet